Par virslīgas pēdējo trīs mēnešu labāko futbolistu atzīts Šimkovičs

CopyDraugiem X Whatsapp
Tomašs Šimkovičs
Tomašs Šimkovičs Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS

Par "Optibet" Latvijas futbola virslīgas septembra - novembra labāko spēlētāju atzīts čempionvienības RFS pussargs Tomašs Šimkovičs.

Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu atkal saņems RFS stūrmanis Viktors Morozs.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" šoreiz bija izvirzījusi piecus kandidātus septembra - novembra labākā spēlētāja balvai: Leonelu Vambā (Jūrmalas "Spartaks"), Šimkoviču (RFS), Krišjāni Zviedri ("Liepāja"), Viktoru Aleksandrovu ("Valmiera") un Raimondu Krolli ("Valmiera").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs Šimkovičs. Septembrī - novembrī viņš deviņās spēlēs guva trīs vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, bet komanda svinēja četras uzvaras un piecas reizes cīnījās neizšķirti, nodrošinot pirmo vēsturē valsts čempionu titulu.

Šimkovičs balsojumā saņēma 67 punktus, Vambā bija 37 punkti, Krollim 32, Zviedrim 18 un Aleksandrovam astoņi punkti.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un LFV, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu