Moldova zaudē "pendelēs" un kļūst par Latvijas pretinieci UEFA Nāciju līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Moldovas izlases futbolisti
Moldovas izlases futbolisti Foto: fmf.md

Moldovas futbola izlase otrdien kļuva par vienu no Latvijas valstsvienības pretiniecēm 2022./2023.gada Nāciju kausa sezonā.

Moldovas futbolisti atbildes spēlē par vietu C līgā pamatlaikā ar 1:0 (1:0) uzvarēja Kazahstānu. Rezultāts divu spēļu summā bija neizšķirts 2:2 un mačs turpinājās pagarinājumā, kurā vārti netika gūti. Pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 5:4 uzvarēja Kazahstāna, kas izcīnīja vietu C līgā.

Spēles laikā 13.minūtē vārtus guva Igors Armass.

Ceturtdien Kišiņevā notikušajā spēlē ar 2:1 uzvarēja Kazahstāna.

Latvijas vīriešu futbola izlase UEFA Nāciju līgā tiksies ar Andoras, Lihtenšteinas un Moldovas valstsvienībām. Latvija spēlēs pēc spēka ceturtajā jeb vājākajā līmenī - D līgā, kur cīnīsies pirmajā grupā.

Tikmēr Igaunija atbildes spēlē ar 0:2 (0:1) viesos zaudēja Kiprai un ar tādu pašu rezultātu piekāpās arī summā.

Kipras izlasei vārtus guva Marins Dzinis un Pjers Sotiriu. Gandrīz visu otru puslaiku kiprieši spēlēja mazākumā, kas gan neliedza viņiem gūt otros vārtus.

D līgas Otrajā grupā, kurā būs trīs komandas, spēlēs Malta, Sanmarīno un Igaunija.

UEFA Nāciju līgas spēles nākamgad notiks jūnijā (četras spēļu dienas) un septembrī (divas spēļu dienas). Neatkarīgi no komandu skaita grupā, visas komandas aizvadīs divu apļu turnīru, tiekoties ar katru pretinieku pa reizei savā laukumā un viesos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu