Midltons nespēlēs vismaz divas nedēļas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kriss Midltons (no kreisās)
Kriss Midltons (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki "Bucks" uzbrucējs Kriss Midltons ceļgala traumas dēļ nespēlēs vismaz divas nedēļas.

Trešdien "Bucks" aizvadīja izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otro spēli pret Čikāgas "Bulls". Mača pēdējā ceturksnī Midltons paslīdēja un ceļgala sāpju dēļ nepabeidza spēli.

Pēc spēles veiktajās pārbaudēs tika konstatēts mediālās kolaterālās saites sastiepums. Traumas nopietnība tiks vērtēta pēc divām nedēļām, kas nozīmē, ka Midltonam, visticamāk, nāksies izlaist visu atlikušo sēriju pret "Bulls".

"Viņš mums ir nepieciešams, lai uzvarētu. Mēs cerēsim un lūgsim, lai viss būtu labi. Cerams, ka viss būs kārtībā un viņš varēs atgriezties laukumā, jo mums viņa palīdzību tiešām vajag," sacīja Milvoki komandas līderis Jannis Adetokunbo.

"Bucks" tajā pašā laikā arī saņēma pozitīvas ziņas. Sērijas trešajā spēlē pēc acs traumas, visticamāk, atpakaļ būs Bobijs Portiss.

Midltons regulārajā sezonā devās laukumā 66 spēlēs, izceļoties ar vidēji 20,1 punktu, 5,4 atlēkušajām bumbām, 5,4 rezultatīvām piespēlēm, 1,2 pārtvertām bumbām un 0,3 bloķētiem metieniem.

30 gadus vecais uzbrucējs spēlēja lielu lomu Milvoki komandas čempiontitulā, katrā no "play-off" sērijām gūstot vismaz vidēji 21,5 punktus. Finālsērijā viņam bija caurmērā 24 punkti, 6,3 atlēkušās bumbas un 5,3 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu