Video "Golden Knights" bez Bļugera uzvar Stenlija kausa finālsērijas ceturtajā spēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien palika ārpus pieteikuma arī ceturtajā Stenlija kausa finālsērijas spēlē, viņa pārstāvētajai Vegasas "Golden Knights" komandai svinot trešo uzvaru sērijā.

Lasvegasas hokejisti izbraukumā ar 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) pieveica Floridas "Panthers", sērijā līdz četrām uzvarām esot vadībā ar 3-1.

Čendlers Stīvensons otrajā un 28.minūtē guva divus vārtus, bet 32.minūtē Viljams Kārlsons panāca 3:0.

Mājinieki atspēlēja vien divas ripas, 37.minūtē izceļoties Brendonam Montūram un 44.minūtē vārtus gūstot Aleksandram Barkovam.

Lasvegasas komandas vārtos Edins Hils tika galā ar 29 no 31 pretinieku metiena, bet Sergejs Bobrovskis otrā laukuma atvairīja 28 ripas.

Nākamā spēle "Golden Knights" laukumā notiks otrdien. Ja būs nepieciešams, 16.jūnijā mačs norisināsies Sanraizā un 19.jūnijā - Lasvegasā.

No 20 mačiem, ko Lasvegas komanda aizvadījusi šīs sezonas Stenlija kausā, Bļugers piedalījies sešos, kuros guvis vienus vārtus, sakrājis vienu rezultatīvu piespēli un +/- rādītāju +1. Lai "Golden Knights" uzvaras gadījumā Bļugera vārds tiktu iegravēts uz Stenlija kausa, viņam finālsērijā laukumā jādodas vismaz vienā spēlē vai arī to varēs izdarīt pēc komandas pieprasījuma.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Kolorādo "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu