"Avalanche" vienojas par četru gadu līgumu ar uzbrucēju Koltonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Ross Koltons
Ross Koltons Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolorādo "Avalanche" vienojusies par četru gadu līgumu ar uzbrucēju Rosu Koltonu, ziņo līga.

Līguma detaļas komanda neizpauž, tomēr pēc vairāku mediju ziņām līgums noslēgts par kopējo summu 16 miljoni ASV dolāru (14,25 miljoni eiro).

26 gadus vecais Koltons "Avalanche" komandai pievienojās maiņas darījumā 28. jūnijā no Tampabejas "Lightning", ar kuru 2021. gadā izcīnīja Stenlija kausu. Turklāt tieši Koltons finālsērijas pret Monreālas "Canadiens" piektajā mačā guva vienīgos vārtus, kas ļāva uzvarēt ar 1:0 un triumfēt sērijā ar 4-1.

"Koltons ir smagi strādājošs centra uzbrucējs, kurš var palīdzēt gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, turklāt viņš ir čempions," norāda "Avalanche" ģenerālmenedžeris Kriss Makfarlends.

"Viņš ir ļoti spēcīgs, konkurētspējīgs divcīņās un viņa daudzpusība padarīs viņu par ļoti vērtīgu papildinājumu mūsu sastāvam."

Pagājušajā sezonā Koltons "Lightning" rindās aizvadīja 81 regulārā čempionāta spēli, kurās izcēlās ar 32 (16+16) punktiem. Savukārt Stenlija kausā uzbrucējam seši mači un četri (1+3) punkti.

2016. gada drafta ceturtajā kārtā ar kopējo 118. numuru izvēlētais Koltons kopumā NHL aizvadījis 190 spēles "Lightning" sastāvā un izcēlies ar 83 (47+36) punktiem Stenlija kausa izcīņā amerikānim 52 mači un 19 (10+9) punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu