Graudiņa: Nevaram sagaidīt, kad varēsim sākt spēlēt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa
Tīna Graudiņa Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova jau sestdien sāks dalību pasaules čempionātā pludmales volejbolā, kas no 6. līdz 15. oktobrim norisināsies Meksikā.

Pasaules čempionāta pamatturnīrā startē 48 pāri, kas sadalīti 12 grupās. Ar 18. numuru izliktās Graudiņa un Samoilova startēs G grupā, kur pretī stāsies Šveices duets - Nina Brunnere/Tanja Hiberle (7), argentīnietes Ana Galaja/Fernanda Perejra (31) un ekvadorietes Ariana Estefania Vilela Beserra/Karelja Simisterra Ortisa (42).

G grupa

  • Nina Brunnere/Tanja Hiberle (7)
  • Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova LAT (18)
  • Ana Galaja/Fernanda Perejra (31)
  • Ariana Estefania Vilela Beserra/Karelja Simisterra Ortisa (42)

Latvijas komandas spēļu grafiks pēc Latvijas laika (grupas spēles)

  • 7.oktobris plkst. 18.00 - pret Galla /Pereyra
  • 8.oktobris plkst. 20.00 - pret Ariana/Karelys
  • 9.oktobris plkst. 21.00 - pret Hüberli/Brunner

"Meksikā ieradāmies jau svētdienas vakarā, ir bijis laiks aprast ar spēlēšanu 2000 metru augstumā virs jūras līmeņa. Sajūtas kopumā ir ļoti labas, bet jūtam, ka vēl ir kur pielikt treniņos," teica Samoilova.

"Sākumā ļoti izjutu atšķirību, nedaudz sita elpu ciet, bet tagad jau esmu pieradusi. Turnīrs būs ļoti garš, dienā tikai viena spēle, nevaram sagaidīt, kad varēsim sākt spēlēt," piebilda Graudiņa.

Izslēgšanas spēlēs iekļūs katras grupas divas labākās komandas un četras no labākajām trešajām vietām. Savukārt atlikušās 8 komandas, kas ierindosies trešajā vietā, izspēlēs "lucky losers" kārtu.

Šajā posmā turpinās cīņa par ranga punktiem olimpiskajā atlasē, kas ilgs līdz 2024. gada 9. jūnijam, noskaidrojot 17 labākās komandas pēc olimpiskās kvalifikācijas ranga gan sievietēm, gan vīriešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu