Video "Canucks" hokejisti bez Bļugera zaudē otrajā spēlē pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vankūveras "Canucks" komanda, kurai savainojuma dēļ nevar palīdzēt Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē piedzīvoja neveiksmi.

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (0:1, 2:2, 1:1) piekāpās Tampabejas "Lightning" vienībai, kas pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Pirmajā trešdaļā laukuma saimnieki veiksmīgi izmantoja vairākumu un izvirzījās vadībā pēc Nikola Pola gūtajiem vārtiem.

Otrajā trešdaļā pēc spēlētām 14 sekundēm neizšķirtu panāca Broks Besers, bet vēl pēc nepilnas minūtes 2:1 "Canucks" labā panāca Tailers Maiers. Atlikušajā otrā perioda daļā "Lightning" atbildēja ar diviem vārtiem, precīziem esot Maiklam Eisimonam un Ņikitam Kučerovam.

Noslēdzošā perioda ievadā "Lightning" pārsvaru vairākumā dubultoja Kučerovs. Pirmspēdējā pamatlaika minūtē deficītu līdz vienam precīzam metienam samazināja Džonatans Taners Millers, taču ar to nepietika, lai tiktu pie panākuma.

"Canucks" vārtsargs Tačers Demko šajā cīņā atvairīja 32 no 36 metieniem, bet pretējos vārtos Jonass Jūhansons tika galā ar 26 ripām. Vankūveras komandas sistēmā ir arī latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs.

Sestdien "Canucks" viesosies pie Uvja Balinska pārstāvētās Floridas "Panthers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu