Lomažs gūst astoņus punktus Turcijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: Eurohoops Türkiye/X

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs svētdien guva astoņus punktus Turcijas čempionāta mačā, viņa pārstāvētajai Denizli "Yukatel Merkezefendi" piedzīvojot zaudējumu.

Denizli basketbolisti viesos ar rezultātu 76:93 (20:23, 21:23, 14:21, 21:26) zaudēja "Manisa" vienībai.

Lomažs, laukumā pavadot 32 minūtes un divas sekundes, realizēja vienu no trīs divpunktu metieniem un sešus no desmit soda metieniem, bet netrāpīja grozā visus četrus tālmetienus. Latvieša kontā bija arī viena atlēkusī bumba, trīs rezultatīvas piespēles, trīs kļūdas, četras piezīmes un sliktākais +/- rādītājs komandā (-20).

Viesiem ar 25 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām izcēlās Daniels Oturu, kamēr pretiniekiem 26 punktus guva Derons Rasels.

Jau ziņots, ka Kristers Zoriks sestdien guva 24 punktus, kamēr "Petkimspor" mājās pagarinājumā ar 107:100 pārspēja Bursas "Tofaš". Savukārt Jāņa Timmas nebija pieteikumā Stambulas "Daruššafaka" uzvarā 83:78 pār "Karšiyaka".

Zorika pārstāvētā vienība ar četrām uzvarām piecās spēlēs ir vicelīdere, Timmas klubam trīs uzvaras dod ceturto vietu, bet Lomaža komanda zaudējusi visās piecās spēlēs un ir pēdējā, 16.pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu