Video Grīns par Gobēra saķeršanu aiz kakla diskvalificēts uz piecām spēlēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Piecu spēļu diskvalifikāciju par Rūdija Gobēra saķeršanu aiz kakla trešdien saņēma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Dreimonds Grīns, ziņo līga.

Incidents, kurā "Warriors" spēlētājs sagrāba Minesotas "Timberwolves" basketbolistu Gobēru notika otrdienas spēlē, kurā "Warriors" savā laukumā piekāpās ar 101:104 (30:22, 29:32, 24:22, 18:28).

Jau pašā mača sākumā pie rezultāta 0:0 nekārtības sākās pēc Džeidena Makdeniela un ("Timberwolves") un Kleja Tompsona ("Warriors") saķeršanās. Pēdējam tika saplēsts krekls, un viņu aizstāvēt devās Grīns, sagrābjot Gobēru aiz kakla. Makdeniels, Tompsons un Grīns tika diskvalificēti, bet Gobērs maču turpināja un kopumā guva deviņus punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Kā trešdien par Grīna piecu spēļu diskvalifikāciju izteicās NBA viceprezidents Džo Dumarss, sods ir tik bargs tāpēc, ka spēlētājs incidentu saasinājis un pretinieka sagrābšana aiz kakla bija "nesportisks un bīstams gājiens".

Tikmēr pārējiem konfliktā iesaistītajiem spēlētājiem Makdenielam, Tompsonam un Gobēram piespriests 25 000 ASV dolāru (23 000 eiro) naudassods.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu