Video Pasaules čempions uzspļauj līdzjutējiem un to nenožēlo (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Matjē van der Pūls
Matjē van der Pūls Foto: AFP/SCANPIX

Matjē van der Pūls ir viens no labākajiem riteņbraucējiem pasaulē. Pagājušā gada izskaņā viņš piedalījās un uzvarēja velokrosa sacensībās Nīderlandē un atzīmējās ar nepieņemamu rīcību. Viņš uzspļāva trases malā esošajiem skatītājiem.

Vairāk pēc sacensībām tika runāts nevis par van der Pūla trešo uzvaru pēc kārtas, bet gan uzspļaušanu līdzjutējiem pēdējā aplī. Vēlāk riteņbraucējs paskaidroja, ka šie skatītāji esot viņu nokaitinājuši gan sacensību, gan iesildīšanās laikā. 

"Man tas apnika," teica 28 gadus vecais Nīderlandes riteņbraucējs. 

Viņam tika vaicāts, ko līdzjutēji trases malā viņam teikuši, uz ko van der Pūls atbildēja: "Labāk pavaicājiet viņiem, jo es to vairs nedarīšu."

Riteņbraucējs savu rīcību nenožēlo. Iepriekšējos divos Pasaules kausa posmos, kuros arī viņš uzvarēja, van der Pūls ticis apliets ar ūdeni un skatītāji viņu izsvilpuši. 

Starptautiskā Riteņbraukšanas savienība (UCI) par spļaušanu sodīja van der Pūlu ar 250 eiro nauda sodu.

Van der Pūls, kurš dzimis Beļģijā, bet starptautiskajā arēnā pārstāv Nīderlandi, ir pašreizējais pasaules čempions šosejas riteņbraukšanā, kā arī uzvarējis tādās slavenās vienas dienas sacīkstēs kā Parīze-Rubē un Milāna-Sanremo.

Velokrosā talantīgais riteņbraucējs ir pieckārtējs pasaules čempions.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu