Video "Oilers" turpina iespaidīgo uzvaru sēriju NHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Edmontonas "Oilers" hokejisti Konors Makdeivids un Matiass Ekholms
Edmontonas "Oilers" hokejisti Konors Makdeivids un Matiass Ekholms Foto: AFP/Scanpix

Edmontonas "Oilers" ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē tika pie "sausās" uzvaras un pagarināja savu panākumu sēriju līdz 15 mačiem.

"Oilers" savā laukumā ar rezultātu 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks"

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Konors Makdeivids, kamēr vēl vienu ripu viesu vārtos raidīja Zaks Haimens un trīs rezultatīvas piespēles iekrāja Leons Draizaitls.

Edmontonas vienības vārtsargs Kelvins Pikards atvairīja visus 27 viesu metienus un piekto reizi NHL karjerā aizvadīja "sauso" maču. Otrā laukuma galā Petrs Mrāzeks tika galā ar 31 ripu.

"Oilers" kļuvusi par piekto komandu NHL vēsturē, kurai izdevies uzvarēt vismaz 15 mačos pēc kārtas. Rekordiste ar 17 panākumiem pēc kārtas ir Pitsburgas "Penguins", kas pie uzvaru sērijas tika 1992./1993.gada sezonā.

Citā mačā Austrumu konferences līdervienība Bostonas "Bruins" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) tikai pagarinājumā pārspēja Austrumu konferences vājāko komandu Otavas "Senators".

Uzvaru nesošos vārtus pagarinājuma otrajā minūtē guva Breds Maršāns, ar divām rezultatīvām piespēlēm mačā izcēlās Čārlijs Koils, bet divus (1+1) punktus iekrāja Davids Pastrņāks.

Otavas komandā Tomā Šabo tika pie vārtiem un rezultatīvas piespēles, kamēr viens precīzs metiens padevās Vladimiram Tarasenko.

Jau ziņots, ka Kolumbusas "Blue Jackets", Elvim Merzļikinam paliekot uz rezervistu soliņa, viesos ar rezultātu 5:2 (2:2, 1:0, 2:0) pārspēja Kalgari "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu