NOSKATIES Porziņģis ar 22 punktiem kaldina "Celtics" uzvaru pār savu pirmo NBA komandu

TVNET/LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Porziņģis ar 22 punktiem kaldina "Celtics" uzvaru pār savu pirmo NBA komandu.
Porziņģis ar 22 punktiem kaldina "Celtics" uzvaru pār savu pirmo NBA komandu. Foto: Brad Penner/USA TODAY Sports via Reuters Con

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien guva 22 punktus un palīdzēja Bostonas "Celtics" pārspēt viņa pirmo komandu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Ņujorkas "Knicks".

Bostonieši viesos uzvarēja ar rezultātu 116:102 (30:26, 32:32, 35:26, 19:18), izcīnot astoto uzvaru pēc kārtas.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 31 sekundi, realizēja trīs no četriem tālmetieniem, četrus no septiņiem divpunktu metieniem un visus piecus soda metienus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva četras rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, vienreiz kļūdījās un trīsreiz pārkāpa noteikumus. "Celtics" ar latvieti laukumā iemeta par 12 punktiem vairāk nekā ielaida.

Viesu rindās ar 30 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džeilens Brauns, 19 punktus guva, kā arī sešas atlēkušās bumbas izcīnīja un sešas rezultatīvas piespēles atdeva Džeisons Teitams.

Ņujorkiešiem 34 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles bija Džeilenam Bransonam.

"Celtics" ar 45 uzvarām 57 mačos ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un arī visā līgā. "Knicks" ar bilanci 34-23 ir ceturtā Austrumos.

Bostonieši nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad mājās cīnīsies ar konferences piektajā pozīcijā esošo Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu