Dortmundes "Borussia" futbolisti pārspēj "Bayern"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Dortmundes "Borussia" sestdien Vācijas futbola bundeslīgas 27.kārtas mačā tika pie drošas uzvaras un turnīra tabulā pakāpās uz ceturto pozīciju. "Borussia" izbraukumā ar 2:0 (1:0) guva panākumu pār Minhenes "Bayern".

Jau desmitajā minūtē Dortmundes vienību vadībā izvirzīja Karims Adejemi, kura sitienu vispirms atvairīja mājinieku vārtsargs, taču bumba tāpat nonāca vārtos, rezultātam kļūstot par labu viesiem.

Dortmundes komandai izdevās dubultot pārsvaru vien 83.minūtē, kad ar spēcīgu sitienu no distances "Bayern" vārtsargu pārsteidza Juliāns Rīersons.

Pamatlaika izskaņā laukuma saimniekiem izdevās gūt vārtus, precīzam esot Harijam keinam, taču aizmugures dēļ tie netika ieskaitīti, Minhenes vienībai paliekot "sausā".

Pirmajā tikšanās reizē šosezon pie pārliecinošas uzvaras ar 4:0 tika "Bayern" futbolisti, trīs vārtus Minhenes komandas labā gūstot Harijam Keinam.

Pēc 27 spēlēm "Bayern" ar 60 punktiem turnīra tabulā saglabā otro vietu, taču par 13 punktiem atpaliek no līderes Leverkūzenes "Bayer". "Borussia" ar 53 punktiem pakāpās uz ceturto vietu un cīnās par vietu Čempionu līgā nākamsezon.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu