Foto Šilova rozā krekls ieguvis lielu popularitāti Vankūverā. Cik tāds maksā? (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs
Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsarga Artūra Šilova rozā krekls kļuvis par modes hitu viņa pārstāvētās "Canucks" komandas pilsētā Vankūverā.

Runa ir par Šilova kreklu, kuru joka pēc vienā no treniņiem nēsāja "Canucks" kapteinis Džonatans Taners Millers.

Šis izgājiens ASV medijos ieguva lielu popularitāti. "Canucks" savā platformas X kontā publicēja saiti uz vietni, kur iespējams iegādāties šos kreklus.

"Hugo Boss" mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka konkrētā krekla modelis jau esot izpirkts. Tā cena līdz šim bija 128 ASV dolāru.

Tāpat Vankūveras lidosta savā platformas X kontā publiskoja attēlu, kurā redzams, ka vienas lidmašīnas aste nokrāsota Šilova krekla krāsā.

Šilova un Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā "Canucks" komanda 9. maijā ar uzvaru sāka Stenlija kausa izcīņas sēriju pret Edmontonas "Oilers".

Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā "Canucks" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzveica Nešvilas "Predators", kurai trešais vārtsargs jeb palīgs ārkārtas situācijai bija latvietis Gustavs Dāvis Grigals.

Šilovs "play-off" ievadā arī bija piesaistīts kā vārtsargs ārkārtas situācijai, kas patiešām īstenojās, jo traumas guva pirmais numurs Tečers Demko un rezervists Keisijs Desmits. Šilovs ieguva iespēju spēlēt, izcīnot trīs uzvaras četros mačos.

"Canucks" un "Oilers" nākamo maču aizvadīs sestdien agrā rītā (sākums plkst. 5.00 pēc Latvijas laika).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu