Drausmīgi mājupceļš no pasaules hokeja čempionāta spēles izvērsies TV komentētājam (1)

TVNET Sports
Foto: Twitter/Milan Antoš

Parasts mājupceļš izvērties par īstām šausmām 54 gadus vecajam Čehijas televīzijas komentētājam Milanam Antošam, kurš ar 10 lūzumiem tika nogādāts slimnīcā, vēsta portāls "Sport.cz".

Ap pusnakti no svētdienas uz pirmdienu pēc pasaules čempionāta spēles, kurā Prāgas grupā tikās Šveices un Austrijas komandas, viņš devās mājās ar savu motociklu un piedzīvoja avāriju.

Antoša vadītajā motociklā no sāna ietriecās automašīna, kas nav devusi ceļu.

"Transportlīdzekļa vadītājs nedeva ceļu motocikla vadītājam. Policija pret vadītāju sākusi kriminālprocesu saistībā ar smagu miesas bojājumu nodarīšanu neuzmanības dēļ," norāda Prāgas policijas pārstāvis Jans Daneks, piebilstot, ka notiesāšanas gadījumā vadītājam papildus naudas sodam var draudēt līdz pat četriem gadiem cietumā.

Antošs negadījumā lauzis desmit kaulus, bet dzīvībai briesmas nedraud.

Antošs avāriju piedzīvoja Prāgas piepilsētā. Tajā vakarā tur uzstājās populārā Vācijas rokgrupa "Rammstein" un ielās bija blīva satiksme. Šoferis, kuru tobrīd meklēja policijas ekipāža, ietriecās Antoša vadītajā motociklā.

"Es nezinu, cik ilgi es biju bezsamaņā. Kad atjēdzos uz zemes - sāku vaidēt," tās dienas notikumus "Sport.cz" aprakstīja slimnīcā esošais 2003. gada Čehijas čempions Prāgas "Slavia" rindās.

"Sliktākais ir tas, ka nopietni cietusi visa mana kreisā puse, tāpēc es nevaru izmantot kruķus," viņš sacīja, piebilstot, ka negadījuma vietā ātro palīdzību izsaucis kāds angliski runājošs cilvēks. "Nevaru pārvietoties ar kruķiem, jo kreisajā pusē ir lauzts atslēgas kauls un kāju pirksti. Mani ir jāstumj ratiņkrēslā."

Viņš pauž cerību atgriezties TV studijā.

Pēc Antoša teiktā, ārstēšanās un atveseļošanās varētu ilgt aptuveni sešas līdz astoņas nedēļas. Antošs aizvien rūpīgi seko līdzi hokejam pasaules čempionātā. "Spēlēm skatos savā telefonā. Skatījos Kanādas un Austrijas spēli. Jutos noguris un aizmigu, kad rezultāts bija 4:1 Kanādas labā," teica kādreizējais hokejists. Pamostoties viņš neesot varējis noticēt, ka spēle noslēgusies ar Kanādas uzvaru 7:6 papildlaikā.

Antošs lauza piecas ribas, atslēgas kaulu, savainoja krūškurvi, kāju pirkstus, un cietusi ir arī viņa mugura.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu