LFF nemaina lēmumu par UEFA licences nepiešķiršanu "Valmierai"

LETA
Futbola klubs "Valmiera FC"
Futbola klubs "Valmiera FC" Foto: Valmiera FC/Twitter (X)

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Klubu licencēšanas Apelāciju padome nemaina savu lēmumu par Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) licences nepiešķiršanu "Valmierai", vēsta LFF.

Trešdien notikušajā sēdē, izskatot 17.maija "Valmieras" apelācijas sūdzību par 10.maija LFF Klubu licencēšanas Pirmās instances padomes lēmumu nepiešķirt "Valmierai" licenci dalībai 2024./2025.gada UEFA klubu sacensībās, Apelāciju padome pieņēma lēmumu atzīt, ka pārsūdzētais lēmums ir tiesisks, un atstāt to negrozītu.

"Valmieras" vienībai ir tiesības minēto lēmumu apstrīdēt Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) Lozannā saskaņā ar aktuālo klubu licencēšanas procesa grafiku.

Jau ziņots, ka, neizpildot vairākus klubu licencēšanas punktus, tostarp nosacījumu, kas saistīts ar kavētiem maksājumiem sociālajām un nodokļu institūcijām, maija sākumā "Valmierai" tikai gan nepiešķirta licence, gan atņemti trīs punkti Latvijas futbola virslīgas kopvērtējumā.

Pēc licences nesaņemšanas "Valmieras" vietu irokausos ieņems nākamā pretendente "Liepāja", kas varēs sacensties UEFA Konferences līgā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu