Jaunatnes basketbola līgas treneris Tiltiņš uz gadu diskvalificēts par būšanu reibumā mača laikā (1)

TVNET/LETA
Alkohols. Ilustratīvs attēls.
Alkohols. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Latvijas Basketbola savienība (LBS) uz gadu diskvalificējusi Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) komandas "AlleyOoop Basketball" treneri Jāni Tiltiņu, kurš vienības mača laikā bijis alkohola reibumā, vēsta ziņu portāls "TV3.lv".

LJBL junioru NBA līgas spēlē starp Jelgavas un "AlleyOoop Basketball" U-10 vecuma komandām Tiltiņš vienā no epizodēm nebija apmierināts ar tiesnešu lēmumu un devās laukumā, lai iesaistītos diskusijā ar tiesnešiem. Pēc tam no trenera puses sekoja necienīgi žesti pretinieku komandas virzienā.

Kā vēsta "TV3.lv", pēc minētās epizodes spēle turpinājās sakāpinātas emocijas, kas pārauga jauno basketbolistu asarās, tāpēc treneris Grīnbergs un Jelgavas komandas basketbolistu vecāki kopīgi pieņēma lēmumu maču neturpināt.

Lai pārbaudītu Tiltiņa acīmredzamo būšanu alkohola reibumā, tika izsaukta Valsts policija (VP), kas par to arī pārliecinājās, fiksējot trenerim 1,36 promiļu reibumu. Par notikušo tika ierosināts administratīvā pārkāpuma process.

Tāpat par notikušo LBS piesprieda vismaz gada diskvalifikāciju no sacensībām Tiltiņam, kuram šobrīd arī nav aktīvs trenera sertifikāts, liedzot viņam trenēt bērnus.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu