Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Amizanta iemesla dēļ Lampards atvaļinājumā centies izvairīties no Ronaldu

Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu
Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas futbola zvaigzne Frenks Lampards pajokojis par to, kā viņš atvaļinājuma laikā centies izvairīties no pasaulslavenā Portugāles futbolista Krištianu Ronaldu.

Patlaban 46 gadus vecais Lampards, kurš karjeras laikā Anglijas izlasē aizvadīja 106 spēles un guva 29 vārtus, BBC pārraidē pastāstīja par pieredzi atvaļinājumā.

"Es viņu pirms pāris mēnešiem satiku brīvdienās. Mēs bijām apmetušies vienā viesnīcā. Diemžēl mūsu sauļošanās vietas atradās līdzās," pastāstīja Lampards.

39 gadus vecais Ronaldu joprojām ir izcilā sportiskā formā. Lampards bez krekla juties nekomfortabli līdzās vienam no visu laiku labākajiem futbolistiem.

"Centos no viņa turēties pa gabalu, jo viņš ir iespaidīgā formā. Lai uzņemtu kopbildi ar viņu, es uzvilku kreklu," ar humoru teica Lampards.

Kaut gan Ronaldu bija devies brīvdienās atpūsties pludmalē, viņš dienā aizvadīja divus treniņus ar savu personīgo treneri, novēroja Anglijas futbola zvaigzne.

"Tas parāda, cik ļoti viņš ir ziedojies savai nodarbei. Es malkoju alu un aplaudēju viņam," sacīja Lampards, kurš futbolista karjeru noslēdza 2016. gadā.

Ronaldu ir vienīgais futbolists, kurš piedalījies sešos Eiropas čempionātos. 2016. gadā Portugāles izlase triumfēja, taču traumas dēļ Ronaldu finālmačā nespēlēja.

2024. gada Eiropas čempionātu Portugāles izlase iesākusi ar 2:1 uzvaru pār Čehiju. Sestdien plkst. 19.00 portugāļiem būs jāspēkojas ar Turciju.

Ronaldu kontā Portugāles izlases rindās ir 208 spēles un 130 gūti vārti – abi šie statistikas rādītāji ir futbola valstsvienību pasaules rekordi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu