Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Nevaru ietekmēt ģenētiku." Ungārijas futbolistu internetā izsmej par viņa ķermeni

Ungārijas futbolists Martins Ādams
Ungārijas futbolists Martins Ādams Foto: AFP/SCANPIX

Ungārijas futbolists Martins Ādams savas miesasbūves dēļ internetā tiek ķengāts. Valstsvienības galvenais treneris Marko Rosi paudis cerību, ka futbolistam izdosies apklusināt "troļļus".

2024. gada Eiropas čempionātu Ungārijas futbolisti sāka ar 1:3 zaudējumu spēlē pret Šveices izlasi.

"Euro 2024" otrajā mačā Ungārija trešdien plkst. 19.00 spēkosies ar turnīra mājinieci Vāciju.

29 gadus vecais Ādams ir aptuveni 1,91 metru garš un 86 kilogramus smags. Šie auguma parametri nav nekas ārkārtējs, kas norādītu uz lieko svaru.

Tomēr interneta "troļļi" daudz ķengājuši Ādamu par viņa miesasbūvi; viņš izskatās drukns, šo iespaidu paspilgtina arī kuplā bārda.

"Protams, viena vai divas [publikācijas sociālajos tīklos] mani aizskāra. Tomēr parasti es par tām pasmejos," portāls "Goal" citē Ādamu.

"Es piedzimu ar šādu ķermeņa uzbūvi. Es nevaru ietekmēt ģenētiku," uzsvēra Ungārijas futbolists.

Ādams spēlē pret Šveici laukumā nāca uz maiņu 79. minūtē. Ikdienā uzbrucējs pārstāv Dienvidkorejas klubu Ulsanas "Hyundai".

Pirms pārcelšanās uz Āziju, uzbrucējs 2021./22. gada sezonā "Paksi FC" sastāvā kļuva par Ungārijas čempionāta labāko vārtu guvēju ar 31 trāpījumu.

Ungārijas izlases sastāvā Ādams aizvadījis 22 mačus un guvis trīs vārtus. Internetā viņam dota iesauka "Ungārijas vikings".

"Tas ir nepieņemami, ka spēlētājus šādi apvaino. Tā ir necieņa. Tas ir nepatīkami, kas ar viņu notika," par Ādamu izteicās Rosi.

"Viņa ķermenis tā ir uzbūvēts kopš dzimšanas. Tāpēc patiešām ceru, ka viņš gūs vārtus Eiropas čempionātā," norādīja Ungārijas izlases galvenais treneris.

"Domāju, ka viņu tas nav daudz ietekmējis. Viņš ir izcils puisis, un mēs esam ļoti priecīgi, ka viņš ir kopā ar mums."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu