Maradona pauž vēlmi pārņemt Argentīnas futbola izlases vadību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Futbola leģenda Djego Maradona paudis bažas par Argentīnas izlases piedzīvoto zaudējumu pārbaudes spēlē pret Nigēriju, apliecinot arī vēlmi atgriezties valstsvienības galvenā trenera amatā, vēsta ESPN.

Bez sava līdera Lionela Mesi ierindā Argentīnas izlase otrdien Krievijas pilsētā Krasnodarā pārbaudes mačā ar rezultātu 2:4 zaudēja Nigērijai, kaut arī spēles gaitā galvenā trenera Horhes Sampaoli vadītā komanda bija iekrājusi divu vārtu pārsvaru.

Maradona, kurš ir bijušais Argentīnas izlases kapteinis un arī galvenais treneris, savā «Instagram» kontā publicējis tabulu. Tajā apkopoti komandas rezultāti, kā veicies Argentīnas izlasei dažādu treneru vadībā.

Tabulā redzams, ka Maradonas vadības laikā Argentīnas izlasei veicies vislabāk, salīdzinot ar citiem treneriem, kuri strādājuši ar komandu kopš 1970. gada. Argentīna ar Maradonu trenera amatā panākumu guva 75% maču - 24 spēlēs 18 uzvaras un 6 zaudējumi.

«Kurš uzvar vairāk? Izdarīsim secinājumus. Esmu dusmīgs, jo tiek pazaudēts mūsu prestižs, taču spēlētāji nav pie tā vainīgi. Es vēlos atgriezties,» rakstīja Maradona.

Argentīnas izlase iepriekšējā Pasaules kausa izcīņā 2014. gadā Brazīlijā ieguva otro vietu. Finālmačā galvenā trenera Alehandro Seveljas vadītā komanda ar 0:1 papildlaikā piekāpās Vācijas futbolistiem.

Patlaban 57 gadus vecais Maradona no 2008. līdz 2010. gadam bija Argentīnas izlases galvenais treneris. 1986. gadā viņš ar Argentīnas izlasi triumfēja Pasaules kausa izcīņā, kļūstot par turnīra vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu