Makgregora treneris: Uzstāšu, lai Konors atgriežas MMA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Džons Kavana, slavenā jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Konora Makgregora treneris, vēlas, lai viņa audzēknis atgrieztos astoņstūrī, un centīsies īru pierunāt.

29 gadus vecais Makgregors savu pēdējo cīņu UFC ringā aizvadīja 2016. gada 12. novembrī, kad pieveica Ediju Alvaresu. Savā nākamajā cīņā viņš debitēja boksa ringā, tiekoties ar boksa zvaigzni Floidu Meivezeru.

«Priecājos, ka Konors ir atsācis regulārus treniņus. Viņa dzīvē noticis daudz kas, bet izskatās, ka viņš atkal sācis pievērst uzmanību sportam. Domāju, mūs gaida liels gads. Pagaidām gan nezinu, kas tieši notiks, bet plāni sāk likties kopā. Gaidiet jaunumus,» BBC citēts Kavana.

Makgregors ir UFC vieglā svara titula glabātājs.

«Konors joprojām ir čempions. Viņš var runāt jebko. Makgregors domā, ko darīt tālāk, bet tālus secinājumus pagaidām ir pāragri izdarīt,» norādīja īra treneris. «Gribat zināt manas domas? Es uzstāšu uz to, lai viņš atgriežas MMA. Boksera pieredze ir labi, bet MMA ir mana kaislība. Ja man izdosies Konoru ietekmēt, tad šogad viņš dosies astoņstūrī.»

Janvāra sākumā Makgregors sociālajos tīklos iesaistījās diskusijās ar Krievijas MMA cīkstoni Habibu Nurmagomedovu, kurš īram met izaicinājumu, norādot, ka ir gatavs cīnīties, par to nesaņemot honorāru.

MMA cīkstoņa karjeras laikā Makgregors piedalījies 24 cīņās, kurās izcīnījis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu