Bļugers turpina krāt punktus AHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien izpildīja rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, tomēr viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda ar rezultātu 4:5 (0:2, 3:2, 1:1) savā laukumā piekāpās Leihaiveli «Phantoms».

Bļugers atzīmējās 12 sekundes pirms pamatlaika beigām, palīdzot Edamam Džonsonam panākt neizšķirtu rezultātu 4:4.

Pirms tam duelī «Penguins» no 0:2 panāca 2:2, tomēr turpinājumā atkal ielaida divus vārtus pēc kārtas. Otrās trešdaļas beigās mājinieki pietuvojās līdz 3:4, bet pamatlaika priekšpēdējā minūtē ielaida ripu tukšos vārtos.

Bļugers šajā spēlē veica vienu metienus pa vārtiem un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Bļugers vismaz vienu rezultativitātes punktu nopelnījis četrās no pēdējām piecām spēlēm. Šosezon kopā viņš 29 spēlēs izcēlies ar 9 vārtiem un 8 rezultatīvām piespēlēm.

Pēc viena mača izlaišanas trešdien laukumā atgriezās cits uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, bet viņa pārstāvētā Toronto «Marlies» komanda viesos ar 4:5 (2:3, 2:1, 0:1) piekāpās Sirakjūsas «Crunch» vienībai. Dzierkals dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Dienu iepriekš «Marlies» savā laukumā ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) zaudēja Belvilas «Senators», tomēr Dzierkals nebija atrodams pieteikumā.

Savukārt latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien palika uz rezervistu soliņa, kamēr viņa pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» mājās ar 3:1 (2:1, 1:0, 0:0) uzvarēja Hēršijas «Bears» komandu. Latvijas vārtsarga pārinieks Kristofers Gibsons tika galā ar 21 no 22 metieniem, tiekot nosaukts par cīņas trešo spožāko zvaigzni.

«Bears» komandas sistēmā atrodas arī latviešu aizsargs Kristofers Bindulis, kurš gan pašlaik atrodas līmeni zemākajā ECHL turnīrā.

Kopvērtējumā «Penguins» ar 35 punktiem 29 spēlēs ieņem ceturto vietu Atlantijas divīzijā, kur «Sound Tigers» ar 33 punktiem 30 mačos ir piektā.

Ziemeļu divīzijā līdere ar 44 punktiem 32 spēlēs joprojām ir «Marlies» komanda, kas gan pēdējos sešos mačos cietusi piecas neveiksmes. Vēl Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 23 punktiem 27 cīņās ieņem pēdējo - septīto - pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā sestā ar 28 punktiem 26 mačos ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu