Vārtsargs Raitums noslēdzis mēneša līgumu ar Vācijas hokeja otrās līgas klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Mārtiņš Raitums noslēdzis viena mēneša līgumu ar Vācijas pēc spēka otrās hokeja līgas klubu Baireitas «Tigers».

Sezonu Raitums sāka Polijas klubā Novitargas «MMKS Podhale», taču novembra sākumā tika atbrīvots, kopš tā laika esot bez kluba.

Tikmēr «Tigers» komandai vārtsargs bija nepieciešams, jo traumu guva viens no diviem šīs vienības ripu ķērājiem, līdz ar to Raitumam piedāvāts līgums uz vienu mēnesi, ko viņš pieņēmis.

Baireitas komanda šosezon spēlējusi ne pārāk labi, jo ar 26 punktiem 28 mačos otrajā līgā ir pirmspēdējā 13.vietā.

Pagājušajā sezonā 32 gadus vecais Raitums palīdzēja «Kurbada» vienībai kļūt par Latvijas čempioni hokejā, bet Jāņu laikā viņš pievienojās Polijas komandai, kurā gan nav demonstrējis labu sniegumu, 11 mačos atvairot vien 89,2% ripu.

Raitums ir četrkārtējs Latvijas čempions «Rīga 2000» sastāvā, tāpat viņš spēlējis arī «ASK Ogre» sastāvā, kā arī Baltkrievijas, Ungārijas, Austrijas un Lielbritānijas klubos. Vārtsargs Atirau «Beibaris» rindās kļuvis arī par Kazahstānas čempionu. Raitums nacionālās izlases sastāvā trīs reizes piedalījies pasaules junioru čempionātos, kā arī trīs pasaules čempionātos pieaugušo izlasēm 2006., 2007. un 2011.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu