Ronaldu: Ar Mesi neesam konkurenti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Par FIFA gada pasaules labāko futbolistu atzītais Krištianu Ronaldu no Madrides «Real» komandas pēc balvas saņemšanas izteicās, ka nekonkurē ar citu pasaules futbola superzvaigzni argentīnieti Lionelu Mesi.

«Ar Mesi neesam konkurenti,» izdevumā «goal.com» citēts Roanldu. «Viņš ir spēlētājs no šīs pašas ēras, kuras es. Mesi šo balvu ieguvis piecas reizes un arī es to esmu saņēmis piecreiz. Individuālie apbalvojumi pienākas pasaules labākajiem. Lietas ir tādas, kādas tās ir.»

Ronaldu šo balvu savā īpašumā ieguva otro gadu pēc kārtas.

«Esmu priecīgs, jo, kā jau esmu minējis iepriekš, spēlēju labākajā klubā pasaulē. Man pēdējos gados bijusi iespēja demonstrēt savas patiesās spējas ļoti augstā līmenī,» teica Ronaldu. «Fiziski es joprojām jūtos ļoti labi. Esmu ļoti kluss. Zinu, kas notiks rīt, bet šajā brīdī man jāizbauda šis jaukais mirklis, jo nekad nezini, kas notiks tālāk...»

32 gadus vecais Ronaldu iepriekšējā sezonā 44 spēlēs izcēlās ar 38 vārtu guvumiem.

«Tas nav beidzies... tas tikai sākas,» atbildot uz jautājumu, vai duelis starp Mesi un Ronaldu ir beidzies, teica Portugāles izlases līderis.

Šogad Ronaldu trešo reizi pēdējo četru gadu laikā ar «Real» kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju un pirmo reizi kopš 2012. gada triumfēja Spānijas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu