Kuzminsks: Mums nevajadzētu baidīties, bet šī būs grūtākā spēle pret Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Žygimantas Gedvila/15min.lt

Viens no Lietuvas basketbola izlases līderiem Mindaugs Kuzminsks, kurš ir Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas «Knicks», sagaida ļoti grūtu cīņu sestdien pārpildītajā «Arēnā Rīga» pret Latvijas valstsvienību.

Divu Baltijas valstu basketbola izlašu derbijs «Arēnā Rīga» sāksies plkst.19.30 un tiešraidē to translēs Latvijas Televīzijas 7.kanāls. Šis mačs izsaucis lielu ažiotāžu, jo visas biļetes ir izpirktas un klātienē spēli apmeklēs vairāk nekā 10 000 skatītāju.

«Savāktais sastāvs ir ļoti spēcīgs. Domāju, ka nākotnē [Latvijas izlase] komanda kļūs vēl spēcīgāka. Latvijas izlases spēlētāji ir jauni un viņiem viss ir priekšā. Nesaku, ka Lietuvai vajadzētu baidīties, bet šī noteikti būs grūtākā spēle pret Latviju, kāda jebkad bijusi,» portālā «15min.lt» citēts Kuzminsks.

Congrats, braliukas! Wish you all the best. Stay healthy, enjoy the life and keep killing on the court ? @kporzee

A post shared by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

Grūtu cīņu sagaida arī Lietuvas izlases galvenais treneris Daiņuss Adomaitis, kurš savas spēlētāja karjeras pēdējās sezonas pavadīja «Barons»/LMT vienībā no 2007. līdz 2009.gadam.

«Ažiotāža ir milzīga. Mums ir dažas idejas, kā spēlēt pret Porziņģi gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Mēs sagaidām labu cīņu,» sacīja Lietuvas valstsvienības galvenais treneris.

Tikmēr lietuviešu izlases aizsargs Artūrs Milaknis uzsvēris, ka nedrīkst koncentrēties tikai uz Porziņģi, jo Latvijas izlasē ir daudzi citi labi spēlētāji.

«Jūtam lielu ažiotāžu. Latvijas izlase ļoti progresējusi un šī būs ļoti grūta spēle, bet mēs nebaidāmies. Porziņģis nav visa Latvijas komanda. Viņiem ir vairāki bīstami ieroči. Koncentrēties uz Porziņģi būtu liela kļūda.»

Lietuvas izlase lūkos nodrošināt uzvaru trīs komandu turnīrā, jo piektdien pārliecinoši ar 97:64 (23:12, 25:13, 21:16, 28:23) sagrāva Rumānijas valstsvienību, ar kuru Latvijas basketbolisti spēkosies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu