Ostapenko pretiniece Halepa karjeras dēļ samazinājusi krūtis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/EPA

Pēc tikšanas pie vēsturiska panākuma Latvijas sportā latviešu tenisiste Jeļena Ostapenko (20) sestdien, 10. jūnijā, par uzvaru Francijas atklātā čempionāta «French Open») finālmačā cīnīsies ar rumāņu tenisisti Simonu Halepu (25).

Šobrīd viens no interesantākajiem Halepas biogrāfijas pavērsieniem daudziem jau aizmirsies, bet, lai gūtu panākumus sportā, rumāniete savulaik krietni samazināja savas brangās krūtis.

2009. gadā tolaik mazpazīstamā 17 gadus vecā tenisiste piesaistīja pasaules uzmanību, paziņojot, ka samazinās savas 12 kilogramus smagās krūtis, jo tās traucējot viņas tenisistes karjerai. Savulaik internetā pat tika sarīkota akcija, lai pierunātu Halepu paturēt šo krāšņo rotu.

Lai gan sākotnēji viņa tika apsmieta un rezultāti pēc operācijas kādu laiku nemainījās, Halepa pāris gadu laikā kļuva par vienu no visstraujāk progresējošām tenisistēm.

Tagad rumāniete var kļūt tikai par piekto tenisisti vēsturē, kura Francijas atklātajā čempionātā triumfējusi gan junioru sacensībās, gan sieviešu vienspēlēs.

Ostapenko ar Halepu līdz šim nekad nav tikusies. «Viņa ir daudz jaunāka par mani. Protams, viņai nav, ko zaudēt,» par Latvijas sportisti teica viņas sestdienas pretiniece. «Tomēr es finālā vienu reizi jau esmu spēlējusi un biju tuvu uzvarai. Ja šoreiz tas notiks, būs lieliski. Ja ne, man būs daudz gadu priekšā, lai strādātu un spēlētu citos finālos.»

Fināls notiks sestdien un, visticamāk, sāksies plkst. 16. To tiešraidē varēs vērot Latvijas Televīzijas 7. kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu