Hārtlijs: Tagad sākas mana darba nepateicīgākā sastāvdaļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja izlase svētdien un pirmdien aizvadīja savas pēdējās pārbaudes spēles gatavojoties pasaules čempionātam Ķelnē. Pēc dueļiem (4:3, 2:3) ar Vācijas valstsvienību Latvijas komandas vadītājs Bobs Hārtlijs izteicās, ka viņam nepatīkot atbrīvot spēlētājus.

«Tā bija labākā spēle Latvijas izlases izpildījumā šajā pavasarī,» pēc pirmdienas neveiksmes sacīja Hārtlijs. «Puišiem teicu, ka esmu priecīgs par komandas parādīto sniegumu un cenšanos. Mēs bijām spēlē līdz pēdējai sekundei. Ar šīm spēlēm noslēdzies izlases treniņnometnes posms.»

«Esmu gandarīts par padarīto smago darbu. Tagad mums ir pāris dienas, lai atjaunotos un būtu gataviem pasaules čempionātam. Tuvākajās divās dienās izlemsim par sastāvu, kas tiks pieteikts pasaules čempionātam. Tas būs grūts lēmums, jo visi puiši smagi strādāja no pirmās treniņnometnes dienas. Šī ir nepateicīgākā mana trenera darba sastāvdaļa. Latvijas izlasi pasaules čempionātā pārstāvēs labākie spēlētāji, kas mums ir pieejami,» skaidroja kanādiešu speciālists.

Latvijas komanda sagatavošanās posmā kopumā aizvadīja desmit pārbaudes spēles, piedzīvojot sešas neveiksmes un svinot četrus panākumus.

Pasaules čempionāts hokejā no 5. līdz 20.maijam notiks Vācijas pilsētā Ķelnē un Francijas galvaspilsētā Parīzē, bet Latvija A apakšgrupā Ķelnē tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju, pirmo spēli 6.maijā aizvadot pret dāņiem.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta augstākajā divīzijā spēlēs jau 21.gadu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu