Vai ar Ozoliņa ienākšanu Rīgas «Dinamo» komanda pārtrauks neveiksmju sēriju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Šosezon neveiksmīgi spēlējošā Rīgas «Dinamo» komanda šodien aizvadīs kārtējo maču Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, savā laukumā uzņemot principiālo pretinieci Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Pirmdien Rīgas «Dinamo» kluba vadība nāca klajā ar paziņojumu, ka komandas treneru korpusam pievienojies leģendārais aizsargs Sandis Ozoliņš, kurš savu sportista karjeru kāda kluba rindās noslēdza tieši «Dinamo» vienībā.

«Ozoliņš darīs, ko varēs. Arī Sējējs [Normunds] šādam solim ir piekritis, un abi sadalījuši pienākumus. Pats esmu ļoti gandarīts par Ozoliņa iesaistīšanos treneru kolektīvā,» sarunā ar aģentūru LETA pauda AS «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

«Dinamo» aizvada savu sliktāko sezonu kluba pastāvēšanas vēsturē. Rīgas hokejisti ar 25 mačos nopelnītiem 15 punktiem joprojām ir Rietumu konferences un visas līgas vājākā komanda.

Savainojuma dēļ Rīgas «Dinamo» komandai nevarēs palīdzēt Lauris Dārziņš un Tims Sestito, bet traumēto spēlētāju sarakstu pametuši vārtsargs Jānis Kalniņš, aizsargs Georgijs Pujacs un krievu uzbrucējs Filips Toluzakovs.

Šī «Dinamo» komandai būs pēdējā spēle pirms novembrī paredzētā pārtraukuma KHL čempionātā.

Rīgas «Dinamo» piedzīvojusi astoņus zaudējumus pēc kārtas.

Abas komandas pirmo reizi šosezon spēkiem mērojās 15. septembrī Minskā, kur uzvaru ar 2:1 papildlaikā izcīnīja mājinieki.

Minskas «Dinamo» uz Rīgas devās no Podoļskas, kur vietējai «Vitjaz» iemeta sešas ripas, bet ar to bija par maz, lai izcīnītu uzvaru. Savos vārtos Baltkrievijas komanda ielaida deviņas ripas.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Minskas vienība ar 24 spēlēs iegūtiem 40 punktiem ieņem 7. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu