Rīgas «Dinamo» notikusi treneru rotācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» treneru kolektīvā turpmāk strādās Ronalds Ozoliņš, kamēr viņa vietu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības «Rīga» galvenā trenera amatā ieņems Aleksandrs Ņiživijs, vēsta laikraksts «Latvijas Avīze».

Rīgas «Dinamo» svētdien Valmierā uzsāka tradicionālo pirmssezonas treniņnometni, kas ilgs līdz 28.jūlijam, bet ar komandu vēl joprojām nav galvenā trenera. Iepriekš tika minēts, ka tas, visticamākais, būs ārvalstu speciālists, bet ar vienību pašlaik strādā Ozoliņš, kā arī vārtsargu treneris Juris Klodāns un fiziskās sagatavotības treneris Raivis Miezāns.

Jaunais Rīgas kluba galvenais treneris tiek gaidīts «kuru katru dienu», laikrakstam pauda vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.

Pašlaik 43 gadus vecais Ozoliņš «Rīga» vienībā strādā kopš 2011.gada, bet iepriekšējās divas sezonas viņš bija tās galvenais treneris. Sagaidāms, ka nākamajā sezonā viņš kļūs par Rīgas «Dinamo» galvenā trenera asistentu un šobrīd viņš ar Ņiživiju apmainījušies vietām.

Šobrīd 39 gadus vecais Ņiživijs par Rīgas «Dinamo» galvenā trenera palīgu strādāja iepriekšējās divas sezonas.

Pirmo pārbaudes maču rīdzinieki aizvadīs 23.jūlijā turpat Valmierā pret Toljati «Lada», ko pārstāv vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks, bet komandas galvenais treneris ir Artis Ābols. Savukārt jauno sezonu Rīgas klubs sāks 23.augustā, kad izbraukumā tiksies ar «Soči» hokejistiem.

Rīgas «Dinamo» iepriekšējo sezonas regulāro čempionātu noslēdza 12.vietā Rietumu konferencē un Gagarina kausam nespēja kvalificēties otro gadu pēc kārtas. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs neiekļuva jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu