Andris Biedriņš šosezon joprojām NBA līderis izpildīto metienu no spēles precizitātē (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Goldensteitas "Warriors" pārstāvošais latviešu centrs Andris Biedriņš pēc otrdien aizvadītajām spēlēm saglabā līderpozīcijas līgā izpildīto metienu no spēles precizitātē.

Biedriņš šosezon aizvadījis 28 spēles, kuru laikā realizējis 62,7% izpildīto metienu. Biedriņam seko Losandželosas "Lakers" spēlētājs Endrjū Binums, kurš realizē 62,5% metienu un Dvaits Hovards no Orlando "Magic" ar 61,6%.

Līgas rezultatīvākais basketbolists šobrīd ir Lebrons Džeimss no Klīvlendas "Cavaliers", kurš vidēji spēlē gūst 29,5 punktus, Kobe Braients no Losandželosas "Lakers" mačā gūst 26,8 punktus, bet viņam ar 26,4 punktiem seko Alens Aiversons no Denveras "Nuggets". Biedriņš vidēji spēlē gūst 10,9 punktus un ieņem 119.vietu.

Labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām ar 15 bumbām vidēji spēlē ir Hovards, kuram ar 14,3 atlēkušajām bumbām spēlē seko Markuss Kembijs no "Nuggets" un Kriss Kamans no Losandželosas "Clippers" ar 14 bumbām spēlē. Biedriņš šosezon vidēji mačā izcīnījis 9,7 atlēkušās bumbas un ieņem 17.vietu.

Savukārt visvairāk rezultatīvas piespēles mačā atdod Stīvs Nešs no Fīniksas "Suns", kura rēķinā ir 12,4 piespēles mačā. Džeisonam Kidam no Ņūdžersijas "Nets" otrā vieta ar 10,3 piespēlēm, bet viņam seko Kriss Pols no Ņūorleānas "Hornets" ar 10 rezultatīvām piespēlēm spēlē.

Kembijs vidēji mačā bloķē 3,38 pretinieku metienus, ieņemot pirmo vietu, bet Biedriņš ar 1,32 blokiem spēlē šobrīd atrodas 31.pozīcijā. Visvairāk pretinieku piespēles mačā pārtver Pols (2,84), bet visvairāk kļūdu pieļauj Dveins Veids no Maiami "Heat" (4,5). Biedriņš vidēji mačā pieļauj tikai 1,4 kļūdas, kas viņam dod 139.pozīciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu