318 punkti vienā spēlē, tas ir NBA!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturto rezultatīvāko spēli Nacionālās basketbola asociācijas vēsturē ceturtdien aizvadīja Ņūdžersijas "Nets" un Fīniksas "Suns" basketbolisti.

Mačā, kur uzvarētājs tika noskaidrots otrajā pagarinājumā, "Suns" bija pārāki ar rezultātu 161:157. Tādējādi kopā abas komandas guva 318 punktus, kas ir ceturtais augstākais rādītājs NBA vēsturē.

Lieki piebilst, ka vairāki mača dalībnieki tika arī pie iespaidīgiem individuālajiem rādītājiem. "Nets" saspēles vadītājs Džeisons Kids sasniedza karjerā 78. "triple double", šajā rādītājā izlīdzinoties ar leģendāro Viltu Čemberlenu. Kida rēķinā ceturtdienas spēlē 38 gūtie punkti, 14 atlēkušās bumbas un 14 rezultatīvas piespēles.

"Suns" sastāvā personisko rezultativitātes rekordu sasniedza Stīvs Nešs, kas pretinieku grozā sameta 42 punktus un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles.

"Tā bija traka spēle. Viņi [pretinieku komanda] nolēma šodien ar mums sacensties skriešanā. Abas komandas bija pelnījušas uzvaru, tādēļ var teikt, ka mums paveicās," pēc mača izteicās Nešs.

"Tā bija labākā spēle, kuru es jelkad esmu redzējis," piebilda "Suns" galvenais treneris Maiks D''Antonijs.

Rezultatīvākā spēle NBA vēsturē tika aizvadīta 1983.gadā, kad Detroitas "Pistons" ar rezultātu 186:184 trešajā pagarinājumā pārspēja Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu