Warriors uz augsta viļņa (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Ar katru spēli arvien labāku sniegumu rāda Goldensteitas "Warriors" basketbola klubs, kurš šorīt agri pēc Latvijas laika savā laukumā uzvarēja spēcīgo Fīniksas "Suns" vienību. Andris Biedriņš šoreiz spēlēja otrā plāna lomu, bet "karotājiem" šis bija jau trešais panākums pēc kārtas.

Divu uzbrūkošā stila komandu savstarpējā duelī šorīt Oklendā "Warriors" noskrēja un nomētāja Fīniksas "Suns" ar visu Kanādas labāko basketbolistu Stīvu Nešu priekšgalā - 129:114.

"Warriors" šī ir sestā uzvara sezonā un trešā pēc kārtas, kas Rietumu konferencē ļauj pakāpties jau uz devīto vietu. Trešdien Goldensteitas komanda izbraukumā tiksies ar Sakramento "Kings", bet ceturtdien savā laukumā ar Hjūstonas "Rockets". Tieši Jao Mina "raķetes" ar astoņām uzvarām atrodas vienu pakāpienu augstāk par "Warriors" - astotajā pozīcijā.

Latvijas valstsvienības līderis Andris Biedriņš šoreiz laukumā devās uz maiņu un kopumā nospēlēja tikai 13 minūtes. Viņa kontā divi punkti (2p 1/2), trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba un viens bloķēts metiens.

Stefens Džeksons uzvarētāju rindās izcēlās ar 32 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām. 31 punktu pievienoja Monta Ellis, 28 punkti, desmit rezultatīvas piespēles un sešas bumbas zem groziem Baironam Deivisam.

"Suns" līderis Našs bija rezultatīvākais savā komandā ar 23 punktiem, kā arī 13 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Ar 11 uzvarām 12 spēlēs NBA līderi joprojām ir Bostonas "Celtics".

Citu spēļu rezultāti: Ņujorkas "Knicks" - Jūtas "Jazz" 113:109, Ņūorleānas "Hornets" - Minesotas "Timberwolves" 94:103, Dalasas "Mavericks" - Vašingtonas "Wizards" 98:110, Sakramento "Kings" - Sanantonio "Spurs" 112:99, Portlendas "Trail Blazers" - Orlando "Magic" 74:85, Losandželosas "Clippers" - Hjūstonas "Rockets" 71:88.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu