"Bulls" renesanse vai čempionu paģiras?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās basketbola asociācijas jaunā sezona ir sākusies ar varenu sensāciju Floridā, kur šorīt agri pēc Latvijas laika 90. gadu superklubs Čikāgas "Bulls" neatstāja ne "slapju vietu" no pagājušās sezonas čempioniem Maiami "Heat".

Pēc lielām uzvarām ir grūti uzreiz saņemties jauniem varoņdarbiem, tomēr to, kas otrdien notika Maiami, reti kurš varēja iedomāties. "Bulls", kas šajā sezonā pastiprinājušies ar bijušo Detroitas "Pistons" aizsardzības speciālistu Benu Volesu, čempioniem lika sarkt savu līdzjutēju priekšā - 108:66!!!

+42 šoreiz patiešām izskatās iespaidīgi, lai gan NBA liels vienas komandas pārvars vienā spēlē un diametrāli pretējs iznākums pret to pašu komandu jau nākamajā dienā nav nekāds retums.

Šakilam O''Nīlam un Co iespēja reabilitēties būs tikai 27. decembrī, kad abas komandas jau tiksies Čikāgā.

Uzvarētāju labā ar 26 punktiem izcēlās ASV valstsvienības dalībnieks Kirks Hainrihs, 20 punktus uzvarai pievienoja Kriss Duhons, bet Voless savā pirmajā NBA spēlē ar "Bulls" uz vēdera guva piecus punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Deviņi punkti un 11 atlēkušās bumbas Argentīnas valstsvienības līdera Andresa Nočionio rēķinā.

Pavisam noteikti lielā diena nebija "Heat" vadošai figūrai O''Nīlam, kas guva tikai septiņus punktus un izcīnīja piecas bumbas zem groziem. Kaut cik līmenī bija tikai pagājušās sezonas finālsērijas MVP Dveins Veids - 25 punkti un trīs rezultatīvas piespēles.

Daudz sīvāk noritēja otrs vakardienas mačs, kurā Losandželosas "Lakers" savā laukumā ar 114:106 tomēr guva virsroku pār Fīniksas "Suns". Kobem Braientam nespēlējot ceļgala savainojuma dēļ, izcils laukumā bija Lamārs Odoms, kas guva 34 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, sešreiz rezultatīvi piespēlēja un pārtvēra trīs pretinieku piespēles.

Zaudētājiem Šons Merions - 16 punkti un septiņas atlēkušās bumbas, Stīvs Nešs - 15 punkti un 13 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu