Līdumai 47. vieta PK posma 15 kilometru klasikā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa (PK) izcīņas trešā posma sacensībās Slovēnijas pilsētā Pokļukā neveiksmīgi startējušas arī Latvijas biatlonistes. Madara Līduma 15 kilometru klasiskajā distancē ierindojās 47. vietā, bet par uzvarētāju kļuva norvēģiete Tūra Bergere.

Līduma četrās šaušanās kļūdījās četras reizes un sacensību līderei piekāpās par piecām minūtēm un 17 sekundēm, paliekot aiz labākajām 40 biatlonistēm - 47. vieta.

Cita Latvijas pārstāve Gerda Krūmiņa nenogāza četrus mērķus un no uzvarētājas atpalika par septiņām minūtēm un 38 sekundēm, kas galarezultātā deva 65. pozīciju.

Savukārt Žanna Juškāne šautuvē kļūdījās sešreiz, Bergerei zaudējot 12 minūtes un 31 sekundi, kas viņu ierindoja 92. vietā.

Bergere otrās vietas ieguvēju somieti Kaisu Mekereinenu apsteidza vien par 1,8 sekundēm. Norvēģiete šāva bez kļūdām, bet Somijas sportiste pieļāva vienu kļūdu (pēdējā šaušanas reizē).

Bronzas medaļu izcīnīja francūziete Marī Loru Brunē, kura, šaujot nekļūdīgi, uzvarētājai zaudēja 35,3 sekundes.

Kopā finišu sasniedza 94 sportistes.

Jau ziņots, ka vīriešu konkurencē 20 kilometru klasiskajā distancē triumfēja austrietis Daniels Mesotičs, bet Latvijas sportisti ieņēma šādas vietas: Ilmārs Bricis 80. (7), Jānis Bērziņš 93. (6).

Piektdien sacensības nenotiks, bet sestdien vīrieši un sievietes sacentīsies sprintā, savukārt svētdien risināsies jauktā stafete.

Kopumā pasaules kausa izcīņā šosezon paredzēti deviņi posmi. Nākamais (4.) posms paredzēts 2011. gadā no 5. līdz 9. janvārim Oberhofas trasē Vācijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu