ASK atspēlējas un iegūst kausu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas ASK basketbola komanda izcīnījusi Melnās jūras kausu, šodien izšķirīgajā spēlē Odesā uzvarot Izraēlas vienību "Hapoel Galil-Elyon". Vairāk nekā desmit punktu šajā spēlē guva četri no Rīgas kluba viesspēlētājiem.

Pēc uzvarām pirmajās divās turnīra spēlēs pār ukraiņu komandām "Odessa" un "Himik" šodien izšķirīgajā cīņā Ramūna Butauta vīri atspēlējās no 18 punktu deficīta un svinēja uzvaru ar 101:93!

Otrās ceturtdaļas sākumā ASK zaudēja ar 18:36, pēc pirmā puslaika ar 40:54, tomēr pēdējā ceturtdaļā apspēlēja izraēliešus ar 27:13 un uzvarēja visā spēlē!

Rezultatīvākais ASK rindās ar 23 punktiem bija slovēnis Milutins Aleksičs, 20 punktus pievienoja amerikānis Rikardo Māršs, 19 - Korijs Brīvers, bet 15 punkti lietuvieša Andrjusa Mažuta rēķinā.

Komandas debitants Uvis Helmanis, kam šī bija tikai otrā spēle ASK sastāvā, guva astoņus punktus, septiņi - komandas kapteinim Sandim Valteram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu