Būs jāsāk no sākuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas pirmās grupas izšķirīgajā spēlē Andis Juška svētdien Montekatīni zaudēja rangā daudz augstāk esošajam itālietim Potito Staračem, un visā spēlē mūsu komanda atzina Itālijas tenisistu pārākumu.

Šodien Itālijā Latvijas pirmajai raketei Ernestam Gulbim dramatiskā piecsetu cīņā gan izdevās uzvarēt Andreu Sepi un panākt izlīdzinājumu 2-2, tomēr izšķirīgajā spēlē pasaules 73. rakete Potito Starače ar 6-3, 6-4, 7-6 (7:3) pieveica Andi Jušku, un pēc viena gada dalības mūsu komanda zaudēja vietu Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā.

Juška ATP klasifikācijā šobrīd ieņem tikai 394. vietu.

Ernests Gulbis (arh. foto) Montekatīni vēlreiz apliecināja, ka arvien labāk spēlē arī uz māla seguma laukumiem.
Ernests Gulbis (arh. foto) Montekatīni vēlreiz apliecināja, ka arvien labāk spēlē arī uz māla seguma laukumiem. Foto: EPA/AFI

Gulbis šīsdienas pirmajā vienspēlē, par spīti zaudējumam divos pirmajos setos (3-6, 5-7), spēja lauzt nelabvēlīgo spēles gaitu un guva skaistu uzvaru pār Itālijas pirmo raketi Andreu Sepi (6-3, 7-6, 6-3)! Līdz ar to Latvijas un Itālijas mača rezultāts kļuva neizšķirts 2-2.

Pasaules rangā Sepi ieņem augsto 28. vietu, kamēr Gulbis ir 50. pozīcijā.

Pirmajā vienspēlē Gulbis piektdien un sestdien ar 7-6 (7:2), 6-1, 6-1 pārspēja Fonjīni, turpretim Juška sestdien ar 4-6, 2-6, 6-7 (5:7) zaudēja Sepi. Sestdien dubultspēlē Latvijas duets Gulbis/Juška ar 6-3, 3-6, 2-6, 4-6 piekāpās Sepi un Potito Staračem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu