Ose-Hlebovicka "Cēsīs" debitēs pret TTT

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no labākajām Latvijas saspēles vadītājām Ilze Ose-Hlebovicka ir panākusi vienošanos ar "SK Cēsis" par spēlēšanu komandas sastāvā un ieguvusi arī brīvlaišanas vēstuli no sava iepriekšējā spāņu kluba "Yaya Marija".

Oses-Hlebovickas debija "Cēsis" komandas rindās notiks nākamtrešdien, kad 18. oktobrī izbraukumā vidzemnieces tiksies ar pagājušās sezonas vicečempionēm "TTT/Rīga".

Piektdien pēcpusdienā Latvijas Basketbola savienība paziņoja Cēsu sporta klubam, ka ir saņemta pieprasītā brīvlaišanas vēstule no Spānijas basketbola federācijas.

"Mēs esam ļoti gandarīti, ka izdevies sastāvā iekļaut tāda līmeņa saspēles vadītāju. Pēdējais gads Osei-Hlebovickai nav bijis veiksmīgs, jo viņu mocījuši dažādi savainojumi. Tomēr mēs ticam, ka Ilze pierādīs sevi vēlreiz kā labākā saspēles vadītāja Latvijā un nākamā gada Eiropas čempionāta finālturnīrā viņa būs droša kandidāte uz vietu pamatpiecniekā," notikušo komentēja "SK Cēsis" galvenā trenere Maija Kubliņa.

Jau Latvijas sieviešu basketbola līgas pirmās kārtas spēlē trešdien Cēsīs, Ose-Hlebovicka klātienē vēroja spēli, kurā viņas nākamā komanda tikās ar Latvijas čempionēm "Avantis/Turība" (60:77) .

"Man patika, ka komanda pēc bezcerīgā sākuma (10:31 pēc pirmās ceturtdaļas) nesalūza, bet parādīja raksturu. Spēlētājas saņēmās un iepriecināja daudzos līdzjutējus. Mēs tīri "Avantis" komandu pieveicām otrajā un ceturtajā ceturtdaļā, tāpat bijām pārāki, ja skaita otrās, trešās un ceturtās ceturtdaļas kopējo rezultātu. Es komandai noteikti varu palīdzēt spēlēt vēl labāk. Mūsu mērķis pret "TTT/Rīgu" ir uzvara," apņēmības pilna ir Ose-Hlebovicka.

"Ar Oses-Hlebovickas iegūšanu savās rindās SK „Cēsis” sastāva komplektācija nebeidzas, mēs turpināsim smagi strādāt spēlētāju pāreju tirgū, lai pavasarī varētu sekmīgi cīnīties par vietu finālā," uzsver "SK Cēsis" tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš.

"SK Cēsis"gatavojas organizēt saviem līdzjutējiem bezmaksas braucienu uz izbraukuma spēli pret Rīgas TTT Rīgā. "Līdzjutēji pirmajā spēlē parādīja, ka viņi ir ar komandu, viņus interesē, kas ar to notiek. Uz spēli atnāca ap 200 skatītāju, un tas mums ļoti palīdzēja," pateicīga līdzjutējiem ir trenere Kubliņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu