Līdumai 42.vieta PK otrā posma iedzīšanas sacensībās (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas sieviešu biatlona izlases līdere Madara Līduma svētdien ieņēma 42.vietu Pasaules kausa izcīņas otrā posma iedzīšanas sacensībās, kas risinājās Austrijas pilsētā Hohfilcenē.

Desmit kilometrus garajā distancē Līduma četrās šaušanās pieļāva piecas kļūdas, finišā uzvarējušajai zviedrietei Helēnai Ēkholmai, kura kļūdījās vienu reizi, zaudējot piecas minūtes un 16,2 sekundes.

Līdz ar to Līduma nenopelnīja ieskaites punktus Pasaules kausa kopvērtējumā.

Otro vietu sacensībās izcīnīja Pasaules kausa līdere Kaisa Mekereinena no Somijas, kura pieļāva divas kļūdas un Ēkholmai zaudēja 32 sekundes, bet trešajā vietā ierindojās baltkrieviete Darja Domračova, kura kļūdījās trīs reizes, uzvarētājai zaudējot 46,3 sekundes.

Pasaules kausa kopvērtējumā tagad Mekereinenai ir 252 punkti, otrā ar 236 punktiem ir Ēkholma, bet trešā ar 204 punktiem ir vēl viena zviedriete Anna Karina Zideka, kas iedzīšanas sacensībās ieņēma piekto vietu.

Tikmēr Līduma ar 23 punktiem kopvērtējumā atrodas 43.pozīcijā.

Līduma bija vienīgā no Latvijas sportistēm, kas kvalificējās iedzīšanas sacensībām, piektdienas sprinta sacensībās ieņemot 51.vietu. Tikmēr Žanna Juškāne palika ceturtā aiz dalības iedzīšanas sacensībās, finišējot 64.vietā, bet Gerda Krūmiņa palika 72.pozīcijā.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu