Latvijas biatlonistiem 17.vieta PK posma stafetes sacensībās (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas vīriešu biatlona komanda svētdien ieņēma 17.vietu Pasaules kausa izcīņas otrā posma 4x7,5 kilometru stafetes sacensībās.

Šīs bija sezonas pirmās stafetes sacensības.

Latvijas komandu pārstāvēja Edgars Piksons, Ilmārs Bricis, Andrejs Rastorgujevs un Jānis Bērziņš, kuri astoņās šaušanās izmantoja septiņas rezerves patronas, finišā no uzvarētājiem norvēģiem, kas veica vienu soda apli, atpaliekot piecas minūtes un 54,4 sekundes.

Tikmēr otro vietu izcīnīja Austrijas kvartets, kas izmantoja četras rezerves patronas un uzvarētājiem zaudēja 53,1 sekundi. Savukārt trešo vietu ieņēma Francijas biatlonsti, kuri veica divus soda apļus un finišā Norvēģijai zaudēja trīs minūtes un 28,8 sekundes.

Svētdien vēl notiks iedzīšanas sacensības sievietēm, kurās ar 51.kārtas numuru un divas minūtes un 45 sekundes aiz sprinta sacensību uzvarētājas slovākietes Anastasijas Kuzminas trasē dosies Latvijas komandas līdere Madara Līduma.

Pposms piektdien sākās ar 7,5 kilometru sprinta sacensībām sievietēm, kurās Līduma izcīnīja 51.vietu. Tikmēr Žanna Juškāne palika ceturtā aiz dalības iedzīšanas sacensībās, finišējot 64.vietā, bet Gerda Krūmiņa palika 72.pozīcijā.

Savukārt Piksons sestdien ieņēma 42.vietu vīriešu sprinta sacensībās. Pārējie Latvijas sportisti iedzīšanai nespēja kvalificēties. Rastorgujevs ieņēma 74.vietu, bet Bērziņš - 97.pozīciju.

Sestdienas iedzīšanas sacensībās Piksons ieņēma 46.vietu.

Vēl sestdien trasē devās sieviešu stafetes komandas, sacensībās triumfējot Vācijas biatlonistēm.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu