BK "Ventspils" svin trešo uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Trešo panākumu Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņā trešdien guva BK ''Ventspils'' komanda, kas B apakšgrupas ceturtās kārtas spēlē ar rezultātu 79:70 savā laukumā pieveica Južnijas "Himik" vienību no Ukrainas.

Vēl četras minūtes līdz spēles beigu signālam rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 66:66, tomēr tad mājinieki veica septiņu punktu izrāvienu un vadību nosargāja līdz pat pašām beigām. 

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 19 punktiem bija Rašāds Andersons, lietuviešu leģionārs Sauļus Kuzminsks pievienoja 18 punktus un izcīnītas 6 atlēkušās bumbas, bet Jāņa Strēlnieka kontā 16 punkti un 6 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Ukrainas kluba labākais punktu guvējs (17) bija Oleksandrs Kolčenko, bet bijušais Rīgas ASK spēlētājs Kērtiss Miledžs izcēlās ar 13 punktiem.

Ar četrās spēlēs izcīnītām trīs uzvarām "Ventspils'' ir B apakšgrupas līdervienība.

Nākamo spēli ''Ventspils'' aizvadīs 14. decembrī, kad izbraukumā tiksies vācu vienība Frankfurtes "Deutsche Bank Skyliners".

Bez jau pieminētajām komandām B apakšgrupā spēlē arī Haifas "Maccabi" no Izraēlas.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā BK "Ventspils'' komandai pievienojās saspēles vadītājs Sandis Buškevics, kurš tieši šajā vienībā sāka savu profesionālā basketbolista karjeru.

Pēdējās kārtas spēles Eiropas Izaicinājuma kausa grupu turnīrā paredzētas 21. decembrī. Divas labākās komandas no katras grupas kvalificēsies turnīra otrajai kārtai.

BK ''Ventspils'' mērķis Eiropas Izaicinājuma kausā ir iekļūt starp spēcīgākajām 16 komandām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu