Deivisa kauss - lēciens jaunā līmenī! (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas vīriešu tenisa valstsvienība sestdien pirmo reizi vēsturē ir iekļuvusi Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā, otrās grupas izšķirošajā mačā Lielupē pieveicot Monako.

Šodien dubultspēlē Latvijas duets Ernests Gulbis un Deniss Pavlovs četru setu sīvā cīņā ar 3-6, 7-5, 6-3, 7-5 pārspēja Monako pāri Benžaminu Balarē/Gijomu Kujāru, nodrošinot Latvijai uzvarošo pārsvaru 3-0. Rīt paredzētās divas vienspēles nevar mainīt spēles uzvarētāju.

Pēc pirmās spēļu dienas Latvija bija vadībā ar 2-0. Pirmajā vienspēlē Ernests Gulbis pieveica Monako tenisistu Žanu Renē Lisnāru. Latvijas labākais tenisists Gulbis pirmajā setā pārspēja Lisnāru ar 6-1, bet otrajā setā pirmajā geimā Lisnārs traumas dēļ maču turpināt nevarēja. Pēc tam otrajā vienspēlē Andis Juška ar 6-4, 6-4, 7-5 pieveica Monako labāko tenisistu Balarē, panākot Latvijai 2-0.

Pirmajās cīņās šogad latvieši vispirms savā laukumā ar 4-1 pieveica Bulgāriju, bet ar 3-2 izbraukumā pārspēja Somiju.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu