Perepļotkins pārceļas uz Angliju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dcfc.premiumtv.co.uk

Latvijas futbola valstsvienības un kluba "Skonto" pussargs Andrejs Perepļotkins uz vienu sezonu ir izīrēts Anglijas otrās spēcīgākās līgas - "Championship" - komandai "Derby County".

Līgums ir spēkā līdz 2009. gada 31. maijam, bet pēc tā beigām "Derby County" vienībai būs iespēja iegādāties Perepļotkinu.

Pagājušās nedēļas nogalē futbolists atstāja labu iespaidu komandas pārbaudes mačā pret Nīderlandes vienību "Utrecht", kas noslēdzās neizšķirti 2:2.

23 gadus vecais Perepļotkins spēli pret "Utrecht" visai negaidīti sāka pamatsastāvā un laukumā pavadīja 64 minūtes. Sev atvēlētajā laikā spēlētājs bija ļoti aktīvs un izveidoja pāris bīstamu momentu.

Pēc spēles atzinīgus vārdus viņam veltīja komandas galvenais treneris Pols Džūils. "Piektdien un sestdien viņš labi strādāja treniņos un arī pārbaudes spēlē izskatījās pārliecinoši," atzina Džūils. Treneris vēlējās redzēt futbolistu savas komandas sastāvā, cerot, ka abi klubi spēs panākt vienošanos par spēlētāja īri.

Pagājušajā sezonā "Derby County" spēlēja premjerlīgā, bet šosezon centīsies tajā atgriezties, cīnoties Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā - "Championship".

"Skonto" komandas sastāvā Perepļotkins kopš 2004. gada Latvijas čempionātā ir aizvadījis 91 spēli, kopumā gūstot 25 vārtus, savukārt Latvijas valstsvienībā Perepļotkins ir devies laukumā septiņās spēlēs, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu