''Real'' sagrauj ''Ajax'' un nodrošina pirmo vietu grupā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

UEFA Čempionu līgas spēlē Madrides "Real" vienība izbraukumā ar 4:0 sagrāva Amsterdamas "Ajax" futbolistus, nodrošinot pirmo vietu G apakšgrupā.

"Ajax" cerības izkļūt no grupas pēc šā zaudējuma ir zudušas.

Spēles pirmajā puslaikā viesu rindās izcēlās Karims Benzemā un Spānijas aizsargs Alvaro Arbeloa, savukārt otrajā mača daļā divreiz precīzi sita portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, savus otros vārtus gūstot ar 11 metru soda sitienu.

Madrides klubs spēli pabeidza deviņu vīru sastāvā, jo mača izskaņā par laika vilcināšanu otros brīdinājumus saņēma Ksavi Alonso un Serhio Ramos, taču mača liktenis jau bija izšķirts.

Spēles gaitā ievērojams pārsvars bīstamo momentu ziņā piederēja "Real" futbolistiem, kas izpildīja 21 sitienu pretinieku vārtu virzienā (10 vārtu rāmī), uz ko pretinieki atbildēja ar 10 (1) raidījumiem uz Ikera Kasiljasa sargātajiem vārtiem.

Kopvērtējumā vienu kārtu pirms grupu turnīra beigām ''Real'' ar 13 punktiem piecās spēlēs atrodas G grupas pirmajā vietā, bet "Ajax" ar četriem punktiem ir trešie.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu