Kovaļčuks: Nepiedzēros un nevienu nepasūtīju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Iļja Kovaļčuks kliedēja izskanējušās baumas par savu nespēlēšanu Gagarina kausā.

«Nezinu, kas notika. Visi fiziskie testi pirms «play off» bija kārtībā, biju viens no labākajiem. Ierodoties Jaroslavļā, man pateica, ka neesmu psiholoģiski gatavs. Tādēļ arī devos atpakaļ uz Sanktpēterburgu,» situāciju skaidroja krievu zvaigzne.

Gagarina kausa izcīņā 33 gadus vecais Kovaļčuks nospēlēja tikai četrus mačus, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties.

«Visas šīs baumas... Daudzi runāja, ka esmu piedzēris un kādu pasūtījis. Vienkārši gribu, lai visi zina, ka tā nav taisnība,» atzina Kovaļčuks.

Regulārajā čempionātā Kovaļčuks izcēlās ar 49 (16+33) rezultativitātes punktiem, ieņemot otro vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Tiek baumots, ka Kovaļčuks SKA komandā vienas sezonas laikā saņem aptuveni desmit miljonus ASV dolāru, kas ir lielākā alga KHL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu