Kuksikam pieci punkti sezonas pirmajā uzvarā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV studentu basketbola čempionāta (NCAA) spēlē pie pirmās uzvaras sezonā tika latviešu spēlētāja Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas štata universitātes "Sun Devils" vienība, kas savā laukumā ar 69:66 pārspēja ''UAB Blazers'' komandu.

Pamatlaika izskaņā laukuma saimnieki bija priekšā ar sešiem punktiem, taču pretinieki atbildēja ar diviem precīziem trīspunktu metieniem, panākot neizšķirtu 66:66.

Savukārt 2,2 sekundes pirms finālsvilpes ar precīzu tālmetienu izcēlās Tais Abots, kas ļāva "Sun Devils" izcīnīt pirmo uzvaru divās aizvadītajās spēlēs.

Kuksiks spēli sāka starta pieciniekā un spēlēja 20 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienreiz rezultatīvi piespēlēja partnerim, pieļāva divas kļūdas un divreiz pārkāpa noteikumus.

Arizonas štata universitātes komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Trents Lokets, bet zaudētāju rindās Kamerons Mors izcēlās ar 22 gūtajiem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu