LBS Padome akcentē nepieciešamību izglītot jaunatni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 20. oktobrī, Latvijas Basketbola savienības Padomes (Padomes) sēdē tika uzklausīts LBS prezidenta Ojāra Kehra ziņojums par aktualitātēm iepriekšējos piecos mēnešos, ģenerālsekretāra Edgara Šnepa ziņojums par Latvijas Nacionālo un jaunatnes izlašu startiem, kā arī izvirzītas prioritātes turpmākajam darba cēlienam.

Ņemot vērā, ka dalība Nacionālajā izlasē ir iespējami augstākais valsts pārstāvniecības veids sportā, Padome atzina, ka nepieciešams ilgtermiņā nodrošināt basketbolistu un personāla godprātīgu attieksmi pret treniņu procesu, komandas biedriem, treneriem un līdzjutējiem. Padome akcentēja nepieciešamību atbilstoši rīkoties jau jaunatnes basketbola sistēmā, lai tiktu radītu priekšnosacījumi konkurētspējīgu sportistu un vienlaikus arī atbildīgu personību dalība Nacionālajās izlasēs. Padome uzklausīja informāciju par plānotajām aktivitātēm jaunatnes sportā un, apstiprinot 2009.gada budžeta grozījumus, kā arī prognozējot 2010.gada finansiālās iespējas, noteica jaunatnes programmu īstenošanu, kā prioritāru plānojot 2010.gada budžetu.

Atzīmējot teicami organizēto Eiropas čempionātu basketbolā sievietēm un apstiprinot nepieciešamību turpināt LBS Attīstības stratēģijā 2007-2011 noteikto uzdevumu īstenošanu, Padome uzdeva LBS valdei nodrošināt nepieciešamo sadarbību ar valsts, pašvaldību un FIBA institūcijām, lai 2010.gadā Liepājā sarīkotu Eiropas čempionātu basketbolā jauniešiem.

Ņemot vērā, LBS ārkārtas biedru sapulcē izteiktos priekšlikumus un Padomes priekšsēdētāja M.Bondara ierosinājumu, Padome uzdeva LBS valdei nodrošināt LBS biedru sapulces organizēšanu 2010.gada janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu