VEF galvenais atbalsts Moduls-Rīga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par atjaunotā basketbola kluba VEF Rīga ģenerālsponsoru nule kļuvusi būvniecības kompānija Moduls-Rīga. Nākamajā sezonā VEF startēs Latvijas Basketbola līgā un Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausā.

Pēc vienošanās parakstīšanas gandarījumu pauda BK VEF Rīga valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups, uzsverot, ka tieši Moduls-Rīga, kas ir ar inženierzinātnēm saistīts uzņēmums un līdz ar to tieši saistīts arī ar kluba biedru Rīgas Tehnisko universitāti, ir kļuvis par BK VEF Rīga ģenerālsponsoru.

"Svarīgi arī, ka panākta stabila ilgtermiņa vienošanās un gan klubam, gan sponsoram ir vienota izpratne par VEF Rīga attīstības modeli: jauno Latvijas basketbolistu progress, nākotnē nodrošinot maiņu valstsvienībai. Mēs vienprātīgi uzskatām, ka bez šāda kluba, kas galveno uzsvaru liktu tieši uz jauno un perspektīvo spēlētāju, Latvijas basketbolam nav ilgtermiņa. Tāpēc gan BK, gan tā ģenerālsponsors raugās uz šo sadarbību basketbola jomā ilgtermiņā, lai kopīgiem spēkiem sekmīgi īstenotu VEF Rīga izvirzīto mērķi."

SIA Moduls-Rīga valdes loceklis Māris Martinsons: "Mēs, tāpat kā BK VEF Rīga dibinātāji, esam sporta patrioti. Esmu pārliecināts, ka mūsu sadarbības rezultāts būs leģendārā VEF vārda atjaunošana Eiropas basketbolā. Perspektīva ir gan pati kluba ideja, gan spēki, kas apvienojušies tās īstenošanai un kas ar patiesu interesi vēlas kopā strādāt, attīstot jaunos Latvijas talantus. Sadarbības rezultātā mēs spēsim nodrošināt stabilu klubam nepieciešamo finansējumu un līdz ar to arī tiešu ieguldījumu basketbola attīstībā Latvijā."

SIA Moduls-Rīga ir viena no astoņām Vācijas koncerna Modulex GmbH kompānijām, kas komercdarbību Latvijā sāka 1994. gadā. Moduls-Rīga piedāvā inženiertehniskos risinājumus, lai nodrošinātu maksimālu ēku funkcionalitāti. Vairākkārt saņēmusi Latvijas Energobūvniecības asociācijas, Latvijas Būvnieku asociācijas, Latvijas Kvalitātes u.c. atzinības.

Latvijas basketbolā nozīmīgais BK VEF Rīga ir atjaunots 2007. gada 10. maijā. Tā mērķis ir kļūt par profesionālu, augsta līmeņa basketbola klubu, lai gatavotu Latvijas jaunos talantīgos un perspektīvos basketbolistus, vienlaikus neaizmirstot par sportisko rezultātu.

Klubam jūnijā pievienojās RTU, savukārt par pilna ekipējuma sponsoru kļuvusi SIA adidas Baltics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu