Vai joku ziņa vasaras vidū? (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar sensacionālu paziņojumu klajā nākusi Uzbekistānas futbola kluba "Kuruvchi" oficiālā mājaslapa "pfc-kuruvchi.com", kas apgalvo - jaunajā sezonā šajā komandā spēlēs pazīstamais Kamerūnas un "Barcelona" uzbrucējs Samuels Eto! "Barcelona" komandas vadība par šo jaunumu neko nav dzirdējusi un saka: "Tas ir tikai joks..."

Kā vēstī "Kuruvchi" interneta lapa, 27 gadus vecais Eto, kurš šobrīd ir viens no pasaules elites futbolistiem, nākamajā sezonā ir piekritis spēlēt šajā komandā ne tikai vietējā turnīrā, bet arī Āzijas Čempionu līgā.

Uzbekistānas pagājušās sezonas vicečempioni ar Eto ir vienojušies par pusgada līgumu un tagad pastiprinās "Kuruvchi", kas kvalificējies Āzijas Čempionu līgas labāko komandu astotniekam.

Šo pirmajā brīdī pārsteidzošo ziņu ir apstiprinājis arī "Kuruvchi" komandas treneris Mirdžalols Kasimovs un, kā izteicās kluba sporta direktors Behters Babajevs, jau ceturtdien Eto ieradīsies Taškentā, lai parakstītu līgumu līdz pat 2008. gada beigām.

Izvērtējot austrumzemju cilvēku lielo mīlestību uz futbolu un lielās finansiālās iespējas, ziņa par gaidāmo Eto pāriešanu uz "Kuruvchi" varētu nešķist tik brīnumaina. Turklāt tiek ziņots, ka ar "Barcelona" Uzbekistānas komandai būs plašāka sadarbība, proti, lai veicinātu "Kuruvchi" attīstību, Uzbekistānā viesosies astoņi "Barcelona" menedžeri, kā arī "Barcelona" zvaigznes - par Eiropas čempioniem nule kļuvušie Ksavi Ernandess, Karloss Pujols un Andress Iniesta.

Tomēr kāpēc gan "Barcelona" pārstāvji smīn, vai tiešām tikai kārtējais savdabīgais publicitātes triks?

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu