Silovam 26.vieta Pasaules kausa posma ātrslidošanā 5000 metru distancē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas sportists Haralds Silovs svētdien sasniedza 26.labāko rezultātu Pasaules kausa posma ātrslidošanā 5000 metru distancē.

Latvijas sportists startēja B grupā, kurā izcīnīja astoto vietu. Savukārt potenciāli spēcīgākajā A grupā par Silovu ātrāk noskrēja 18 no 24 sportistiem.

Sasniegtais rezultāts Silovam deva divus punktus Pasaules kausa ieskaitē.

Silovs savā skrējienā finišēja pēc sešām minūtēm un 38,77 sekundēm, B grupas uzvarētājam Ko Bjunvūkam no Dienvidkorejas zaudējot 6,90 sekundes.

Savukārt uzvaru posmā izcīnīja 2006.gada olimpiskais čempions 10 000 metru distancē Bobs de Jongs no Nīderlandes, kurš finišēja pēc sešām minūtēm un 17,31 sekundes.

Piektdien Silovs startēja 1000 metru distances sacensībās, kurās sasniedza 44.labāko rezultātu.

Silovs, kurš ir arī Latvijas labākais šorttrekists, pagājušā sezonā startēja divos Pasaules kausu posmos ātrslidošanā. Vankūveras olimpiskajās spēlēs viņš sasniedza unikālu rādītāju, startējot gan šorttrekā, gan ātrslidošanā. Saspringtā grafika dēļ viņš ātrslidošanā gan startēja tikai 5000 metru distancē, kurā izcīnīja 20.vietu.

Kā ziņots, Silovs šosezon jau startējis arī divos Pasaules kausa posmos šorttrekā, pirmajā no tiem izcīnot sesto vietu 1500 metru distancē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu