Sorokins, Deņisovs un Mozjakins kļuvuši par KHL labākajiem martā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ruslan Shamukov/TASS/Scanpix

Regulārās sezonas uzvarētājas Maskavas CSKA pārstāvji Iļja Sorokins un Deniss Deņisovs, kā arī Magņitogorskas «Metallurg» zvaigzne Sergejs Mozjakins svētdien nosaukti par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) marta labākajiem spēlētājiem.

Par mēneša labāko vārtsargu atzīts Sorokins, kurš martā uzvarēja astoņās no deviņām spēlēm, kurās piedalījās. Viņš divus dueļus noslēdza «sausā», atvairīja 95,1% metienu un vidēji ielaida 1,23 vārtus.

Mēneša laikā Sorokinam bija arī «sausā» sērija, kas ilga 175 minūtes un četras sekundes.

Tikmēr viņa komandas biedrs Deņisovs kļuvis par labāko aizsargu. Astoņos mačos Deņisovs ar komandu guva septiņas uzvaras, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +7. Mēneša laikā Deņisovs izpildīja 12 metienus pa vārtiem, izceļoties ar vienu precīzu raidījumu, kas turklāt bija uzvaru nesošs, un trim rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt mēneša labākais uzbrucējs Mozjakins 12 spēlēs martā izcēlās ar astoņiem gūtajiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Mozjakins mēneša laikā guva četrus uzvaru nesošos vārtus, turklāt ar šādu sasniegumu spēja izcelties trijos mačos pēc kārtas.

Tikmēr par mēneša labāko jauno spēlētāju nosaukts latviešu speciālista Pētera Skudras trenētās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienības aizsargs Jurijs Sergijenko, kurš sešos mačos guva vienus vārtus, izpildīja vienu rezultatīvu piespēli un veica desmit metienus. Aizsargs vidēji uz ledus pavadīja 16 minūtes un 51 sekundi, kā arī guva vienus uzvaras vārtus.

CSKA un «Metallurg» komandas sasniegušas KHL finālsēriju, kas nākamajā ceturtdienā sāksies Maskavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu